تودیع و معارفه رییس پژوهشکده

طی حکمی از سوی معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، آقای دکتر امید بزرگ حداد به عنوان سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منصوب شدند

وی فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد مهندسی عمران از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتری مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت ایران و محقق پسا دکتری مهندسی عمران از دانشگاه تورنتو کانادا و دانشگاه کالیفرنیا دیویس است. امید بزرگ حداد هم اکنون استاد دانشگاه تهران، عضو ارشد و پایه یک سازمان نظام مهندسی ساختمان، وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و کارشناس رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان، مرکز امور مشاوران، وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه است. سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، در کارنامه کاری خود دارای عناوین و سمت های دیگری همچون معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، ترجمه و نویسندگی مقاله و کتاب و داوری کنفرانس های بین المللی  نیز هست. وی که از سال 2014 جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان می باشد، هم اکنون استاد برجسته دانشگاه تهران می باشد.

قبلا سرکار خانم دکتر ندا سلطانی سرپرستی پژوهشکده را برعهده داشتند که امروز شنبه مورخ 25/ آذرماه/1396 طی مراسمی تودیع و معارفه انجام خواهد شد.