برگزاری کارگاه تخصصی " اصول طب اورژانس برای حیوانات وحشی" و " مدیریت نوین زیستگاه ها با تکیه بر مشارکت بخش خصوصی"

دو کارگاه با عنوان های " اصول طب اورژانس برای حیوانات وحشی" و " مدیریت نوین زیستگاه ها با تکیه بر مشارکت بخش خصوصی" در طی ۴ روز (سوم و چهارم و پنجم و ششم شهریور ۱۳۹۷) و با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و استانی ، توسط پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار ، در محل سالن سرو برگزار گردید.
برگزاری کارگاه  تخصصی " اصول طب اورژانس برای حیوانات وحشی" و " مدیریت نوین زیستگاه ها با تکیه بر مشارکت بخش خصوصی"

کارگاه اول (3 و 4 شهریور ) با حضور دامپزشکان ستادی و استانی در سالن سرو و کلینیک حیات وحش واقع در پارک پردیسان برگزار گردید. در این کارگاه ، اساتید دانشگاه ها مباحث عملی کلینیک حیات وحش از جمله: اصول معاینه حیوانات وحشی آسیب دیده، اقدامات اورژانسی لازم برای حیوانات در مقابله با شکستگی،جراحات و عفونت ها، اصول اولیه درمان های دارویی و کنترل عفونت ها و شکستگی ها، چگونگی نگهداری از حیوانات وحشی آسیب دیده و حمل و نقل آن ها، استفاده از وسایل تشخیص طبی نظیر سونوگرافی و دستگاه رادیوگرافی را ارائه دادند.

درکارگاه دوم (5 و 6 شهریور) که با حضورکارشناسان ستادی و استانی  دفتر زیستگاه ها و امور مناطق برگزار شد ، اساتید دانشگاه و کارشناسان مجرب سازمان به ارائه مطالبی در خصوص چالش ها و راهکارهای بهبود مدیریت مناطق چهارگانه در قالب سرفصلهای آموزشی پرداختند. از جمله سر فصل های آموزشی که به آنها پرداخته شد می توان به شناسایی موانع و مشکلات و طبقه بندی آن، مربوط به سازمان، بین بخشی و منطقه، بررسی جایگاه بخش ها و دستگاه های اجرایی اثرگذار در مدیریت مناطق، معیشت ذینفعان و مشارکت جوامع محلی در مدیریت و اجرای برنامه منطقه، شناسایی وضع موجود، طرح های توسعه ای و تعیین راهبردهای اصلی به منظور ساماندهی و بهبود مدیریت منطقه در چارچوب طرح جامع و تفضیلی، همسو نمودن اهداف و برنامه های سایر دستگاه ها با برنامه های طرح مدیریت مناطق ، راهکارهای هم افزایی و بهره گیری از توان و امکانات سایر بخش ها به منظور تحقق اهداف مدیریت و پایش دوره ای روند بهبود نام برد.