برگزاری چهارمین و پنجمین کارگاه آموزشی ایمنی زیستی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، چهارمین و پنجمین کارگاه آموزشی ایمنی زیستی جهت ارتقای آگاهی کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست به ترتیب در روزهای ۷و ۱۴شهریور ۹۷ در محل سالن سرو پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار برگزار گردید.
برگزاری چهارمین و پنجمین کارگاه آموزشی ایمنی زیستی

در هریک از این کارگاه ها از جمعی از اساتید متخصص و مجرب در حوزه زیست فناوری دعوت بعمل آمده که در بخشهای مختلف زیست فناوری نوین سخنرانی کردند.

درچهارمین کارگاه آموزشی با عنوان " زیست فناوری نوین، ایمنی زیستی و مدیریت مخاطرات احتمالی زیست محیطی" مورخ 7 شهریور، مباحثی چون اصول مدیریت مخاطرات احتمالی زیست محیطی محصولات اصلاح شده ژنتیکی، دستورالعمل مدیریت مخاطرات احتمالی زیست محیطی محصولات اصلاح شده ژنتیکی و معرفی منابع اینترنتی معتبر در حوزه محصولات اصلاح شده ژنتیکی ارائه شد . در کارگاه پنجم مورخ روز 14 شهریور نیز که تحت عنوان " زیست فناوری نوین، ایمنی زیستی و پایش مخاطرات احتمالی زیست محیطی "  برگزار گردید، مطالب ارزشمندی در مورد اصول و مبانی قانونی و علمی پایش محصولات اصلاح شده ژنتیکی و پایش زیست محیطی محصولات اصلاح شده ژنتیکی توسط اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها ارائه شد.