برگزاری دو کارگاه تخصصی تحت عنوان " آشنایی با روش های نوین تخمین جمعیت و سرشماری خرندگان و دوزیستان " و "روند توسعه و اثرات آن در مناطق حفاظت شده "

پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار در طی روزهای ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ ام شهریور ۹۷ ، دو کارگاه تخصصی تحت عناوین " آشنایی با روش های نوین تخمین جمعیت و سرشماری خرندگان و دوزیستان " و "روند توسعه و اثرات آن در مناطق حفاظت شده " برای مخاطبین اثرگذار و متخصصین محیط زیست ، برگزار نمود.
برگزاری دو کارگاه  تخصصی تحت عنوان " آشنایی با روش های نوین تخمین جمعیت و سرشماری خرندگان و دوزیستان " و "روند توسعه و اثرات آن در مناطق حفاظت شده "

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار ، در کارگاه مورخ 10 و 11 شهریور  تحت عنوان "آشنایی با روش های نوین تخمین جمعیت و سرشماری خرندگان و دوزیستان " که با حضور کارشناسان دفتر تنوع زیستی، امور حیات وحش و آبزیان داخلی (ستادی و استانی) تشکیل گردید، اساتید دانشگاهی  بر اساس سرفصلهای آموزشی به ارائه مطالبی در خصوص ، معرفی انواع روش های سرشماری و تخمین جمعیت در خزندگان، معرفی انواع روش های ارزیابی و تخمین جمعیت در دوزیستان، تجهیزات لازم برای سرشماری و تخمین جمعیت در خزندگان و دوزیستان، روش های پایش خزندگان و دوزیستان (علامت گذاری، استفاده از مارکرها ، فرستنده های رادیویی و.... ) و آشنایی با نرم افزارهای کاربردی جهت تخمین جمعیت خزندگان و دوزیستان پرداختند . همچنین در روز 12و 13 شهریور نیز کارگاه دیگری بمدت 2 روز با عنوان "روند توسعه و اثرات آن در مناطق حفاظت شده " با حضور کارشناسان ستادی و استانی دفتر زیستگاه ها و امور مناطق برگزار شد . در این کارگاه، اساتید دانشگاهی و کارشناسان مجرب سازمان  در مورد وضعیت موجود مناطق حفاظت شده کشور، انواع توسعه در مناطق حفاظت شده، قوانین و مقررات و مصوبات در خصوص طرح های توسعه در مناطق،  تهدید و تعارضات در مناطق حفاظت شده و راهکار های کاهش اثرات توسعه در مناطق و برنامه های مدیریت ، سخنرانی های ارزشمندی را ارائه کردند.