سرپرست جدید دانشکده محیط زیست منصوب شد

در حکمی از سوی عیسی کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، جلیل بادام فیروز به عنوان سرپرست دانشکده محیط زیست منصوب شد.
سرپرست جدید دانشکده محیط زیست منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، در متن حکم عیسی کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست خطاب به جلیل بادام فیروز آمده است : به موجب این حکم جنابعالی به سمت "سرپرست دانشکده محیط زیست" منصوب می شوید.  امیدوارم موفق و موید باشید.

گفتنی است ، پیش از این جلیل بادام فیروز، معاون پژوهشی پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار،سرپرست گروه پژوهشی اقتصاد محیط زیست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار،مشاور امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست،مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد،معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد،عضو شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست،عضو شورای پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست در کارنامه کاری خود دارد.