برگزیدگان جشنواره پژوهشگران برتر سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۹۹ معرفی شدند

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۴ کد : ۷۸ اخبار
برگزیدگان جشنواره پژوهشگران برتر سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۹۹ معرفی شدند

((پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید))

اعلام نتایج برگزیدگان جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان حفاظت محیط زیست- سال 1399

ضمن تبریک به مناسبت هفته پژوهش، و آرزوی سلامتی برای پژوهشگران محترم عرصه حفاظت از محیط زیست، به منظور رعایت پروتکل بهداشتی در خصوص  پیشگیری و کاهش خطر شیوع ویروس کرونا و با عنایت به عدم امکان برگزاری جشنواره به صورت حضوری، بدین وسیله نتایج برگزیدگان جشنواره پژوهشگران برتر سازمان به شرح ذیل اعلام می گردد.

ضمناً به اطلاع متقاضیان محترم می رساند بنا بر تصمیمات کمیته علمی جشنواره در راستای تقویت روحیه پژوهش محوری در بدنه سازمان، در کلیه سطوح ستادی، اجرایی و مراکز پژوهشی، برگزیدگان انفرادی از سه دسته مراکز علمی (دانشکده و پژوهشکده سازمان)، دفاتر تخصصی سازمان و ادارات استانی، بر اساس بالاترین امتیاز انتخاب و معرفی گردیدند. همچنین به پاس تلاش پژوهشگرانه ادارات کل محیط زیست استانی، دو استان به عنوان ادارات کل برگزیده معرفی شدند.

1. پژوهشگران برگزیده:

عنوان برگزیده